понеделник, 10 март 2014 г.

Нещо ново.../ Something New...

Привет, Вълшебници!
Понеделник е и при нас в Card Mania e време за ново предизвикателство,а темата е "Нещо ново / Something New." Интерпретацията на темата е по ваш избор,важното е да ни покажете нещо ново, било то хартийки,шаблончета,проект или каквото друго си решите вие.Спонсорите ни отново са осигурили апетитни награди.  От ADFD наградата е ваучер на стойност 12 $ за покупка на диги печати от техният магазин,а от Хобисимо ще предоставят на двама късметлии ваучери за 15 лв.
Ето и моето вдъхновение за вас, с един прекрасен и мил печат предоставен ми от нашия спонсор :

 




В тази картичка използвах новите си шаблончета-листенца на Магнолия. Много им се радвам,защото отдавна им имам мерак и най-накрая се сдобих с тях. Вероятно и по- честичко ще присъстват в бъдещите ми проекти. С тази картичка казвам стоп на релаксиращата пауза,която направих и се завръщам заредена с нови сили,идеи и емоции.

Предизвикателства / Challenges:

Пожелавам ви много вдъхновение и поводи за усмивки през новата седмица !!!

 

5 коментара:

  1. Уау, Мире - само това мога да кажа, обезмълви ме отново!

    ОтговорИзтриване
  2. Толкова много красота, любов и нежност лъха от тази картичка ,че не мога да и се нагледам.Невероятна е!Изборът ти при последната покупка е страхотен.И аз си мечтая за тях но .......засега само толкова хи хи:))))

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна картичка! Останаха ми очите в нея. Поздравления и за подбора на цветове, доста смели и същевременно толкова нежни. Благодаря, че ни показа тази женска майчина красота в Хартиени вълшебства.

    ОтговорИзтриване
  4. Много нежна и красива картичка, Мира. Браво! Късмет при нас.

    ОтговорИзтриване