понеделник, 10 февруари 2014 г.

Любовта е навсякъде.../ Love is all around...

Здравейте!
Отново е понеделник и е време за предизвикателство в  Card Mania .Темата през следващите две седмици е  "Любовта е навсякъде.../ Love is all around..." С нетърпение ще очакваме да  ни покажете вашата интерпретация на тази така необятна тема... Дали това ще бъде проект посветен на вашият любим, на приятел или домашен любимец вие избирате,важното е да е свързан с любовта.
Ше има разбира се и много награди- редовния ни спонсор Хобисимо ще ви изненада с голяма предметна награда, а този път имаме и цели два спонсора - Marianne Design и Digital Delights.
Моят проект за любовта е свързан с изненадата която подготвих за 15-тия рожден ден на моята дъщеря.  С много желание, старание и майчина любов изработих един дългоочакван  дневник,който и бях обещала преди време. Ето че най- накрая го реализирах, но за да бъде изненадата пълна с баща и подплатихме дневника  с билети за концерт на любимата и група.  Изборът на картинката която да краси дневника никак не е случаен. Веселото и танцуващо девойче много напомня на моето момиче, а надписите отвън и вътре в дневника мисля, че  са повече от подходящи. Излишно е да споменавам колко доволна и щастлива беше нашата рожденничка и каква беше еуфорията след получаването на подаръка. От сърце и желая да е жива и здрава и да си остане все така  лъчезарна, енергична и заредена с толкова оптимизъм и ведрост.

Ето ги и снимките:
Пожелавам ви спокойна вечер,обичайте се и ... не спирайте да мечтаете !!!

Предизвикателства / Challenges:
1.The ABC Challenge:E is for Embellish
2.TPC Challenge #205 - Hey Cutie!
3.Totally Gorjuss:Challenge222- Sentiment as main focus

1 коментар:

  1. Страхотен, трогващ подарък, изпълнен безупречно. Какъв уникален начин да изкажеш колко обичаш детето си. И дневникът и концетът са наистина за завиждане. Браво, Мира. :)ххх

    ОтговорИзтриване