понеделник, 2 декември 2013 г.

Fantasy...

Здравейте, Феи на красотата!
Понеделник е и е ден за новото предизвикателство в Card Mania, а темата която сме ви подготвили е интересна, вълнуваща и позволяваща да развихрите своето фантастично въображение. Без да ви държа повече в напрежение,темата е "FANTASY".
Спонсор на днешното предизвикателство е AURORA WINGS, наградата им е ваучер на стойност 20 $
 Нашият редовен спонсор Хобисимо е осигурил награда за още един късметлия и тя е ваучер на стойност 25 лв. за пазаруване от техния магазин. 
Ние, момичетата от дизайнерския екип сме ви поготвили чудни вдъхновения с тези  фантастични печати,насладете им се...
Ето я и моята фантастична и цветна  Фея на маковете.Вероятно забелязвате разлика в цветовете на първата снимка и следващите две. Причината е във времето на снимане. Първата снимах веднага след направата , някъде около 12ч. вечерта,а следващите снимки са на дневна светлина. Бих казала ,че и двата варианта имат някакво загадачно излъчване и затова реших да ви покажа и двата варианта.Надявам се да ви вдъхновят достатъчно и да се включите в предизвикателството ни .Предизвикателства / Challenges:

1.TBC # 7 - Anything goes
2.Sister Act Card Challenges: Challenge # 35 
3.Картичкофурийско предизвикателство 195 - "Крила"

4 коментара:

 1. Приказно красиви печати! Мисля, че само оцветени(естествено хубаво оцветени, както си го можеш) са достатъчни за една прекрасна картичка!

  ОтговорИзтриване
 2. Много е красива тази фея! Страхотно лятно настроение носи в началото на зимата! Много вдъхновяваща!
  Благодаря за участието! :)

  ОтговорИзтриване
 3. Печатите са уникални просто. Поглеждаш и виждаш приказка. Страхотна картичка, Мира! Ще направя всичко възможно да се включа в тази "Фантазия", че и моята е безгранична и много ми легна на сърце... :))))

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря и за включването при Sister Act Card Challenge!
  :)

  ОтговорИзтриване