понеделник, 9 септември 2013 г.

Цветовете на лятото... / Colours of Summer...

       

 Привет! В това усмихнато септрмврийско утро идва и новото предизвикателство на Card Mania: CMC#29 Favourite Color Combination / Любима цветова комбинация. Лесна и чудесна тема разкриваща много възможности за вашето въображение,така че развихрете се и ни покажете коя е вашата любима цветова комбинация

Спонсори на предизвикателството са Redonkadoodles, които ще зарадват някой от участниците с 16000 RPR за покупки от техния магазин (равностойност на  4 диги  печата)

       

  Редовеният ни спонсор Hobbisimo  ще преостави на още един късметлия ваучер на стойност 25лв. за покупки от техният магазин.
Днес заложих на комбинация синьо(бебешко)- жълто -зелено, поредното цветно присъствие в моето "творчество" . Все още съм на лятна вълна, а и септември е моят месец . В него има едно особено очарование, напомня ми за идващата есен, но и  ме радва с галещите лъчи на циганското лято. Крие толкова топлина,нежност и...малко тъга.


коси/ hairs-GB 1,6,7,8,9,11   TN 9
лица/ faces- FS 2,3,8,9   CR 3,4
дрехи/ clothes-CG 1,2,3   TB 3,4,5   HB 2  Blender
пеперуди/ butterflies- GB5   CG2   TB4   OR2 
фон/ background - TB 3,4   GG1   IG1   Blender   
бял гел химикал/ white gel pen, глоси акцент/ glossy accent

2 коментара:

  1. So pretty with all those lovely flowers.

    Thanks so much for sharing with us at Allsorts challenge this week.

    B x

    ОтговорИзтриване
  2. Много, ама много ми харесва! ..и не само цветовете, но и прекрасните цветенца, малките сладури, охооо панделка в райе..

    ОтговорИзтриване