понеделник, 15 юли 2013 г.

Буболечета / Bugs...

                                     Здравейте, Феички!
        
Щастлива съм да споделя с вас,че от днес официално съм част от талантливия дизайнерски екип на Card Mania Challenges. Благодаря на Ани и момичетата от екипа за топлото и приятелско посрещане.
 Темата на днешното предизвикателство е Pearls and /or Gems ( Перли и/или Камъчета).
    Очакваме вашите бляскави проекти в които задължително трябва да присъстват перли или камъчета, пък защо не и двете.
Спонсори на новото предизвикателство са Bearly Mine Designs, а награда за победителя е ваучер на стойност  10 GBP . Разбира се редовният  ни спонсор  Хобисимо  ще награди още един късметлия с ваучер на стойност 25 лв за покупки от техния магазин.
                                     
 Картичката с която ще се опитам да ви вдъхновя е със симпатичните буболечета  на Sylvia Zet 
.

Много са милички и пухкави, пък и как сладко са се гушнали, нали? 
Оцветяването им беше удоволствие за мен и с лекота се впуснах да експериментирам с лилавата гама на маркерите. Ето и цветовете които използвах:

Spectrum Noir Colors:

Буболечета / Bugs - GG1,2,3,4 HB1,2,3 LV1,3  FS1,3,4,9     
Листа / Leaves - CG 1, 2, 3, 4  DG1 LG5
Клонка / Branch - TN 6,7  HB1,2,3,
Фон/ Background -TB1, IB2, Blender
White Gel Pen


7 коментара:

 1. Честито, мила. Много се радвам за теб. Мястото ти е при тези талантливи дами и с право са те оценили и призовали в техните редици. Пухчовците са ми любими от край време, а само да беше видяла засмяното лице на Боян :)))) Много им се зарадва, многооо. Целувки и успешна седмица и на теб. :)

  ОтговорИзтриване
 2. Честито за участието в страхотния екип!благодаря ,че си и тук,в моето предизвикателство,картичката е много свежа,вече те видях и във ФБ!!!

  ОтговорИзтриване
 3. Честито! Много, много сладки БУБИ!

  ОтговорИзтриване
 4. Super colour scheme and I love your pretty flowers! The image is so sweet - perfect for our challenge at Totally Gorjuss this week :-)
  Hugs, Kat W x

  ОтговорИзтриване
 5. Първо честито, заслужаваш да си в отбора, правиш страхотни картички! Второ - тези буби са невероятно сладки, а картичката е както винаги пъстра и весела. Браво!

  ОтговорИзтриване
 6. Wow your card is outstanding. From all the layering, to design and coloring of image. Your eye for detail is splendid and really makes this creation a show stopper. Thanks so much for sharing.

  ОтговорИзтриване