вторник, 9 април 2013 г.

Феята с маковете...

 Здравейте, Феички! Картичката която днес ви показвам бе замислена и вдъхновена от предизвикателството на Кали и нейната чаровна Червенокоска . Реших да се самопредизвикам и да направя картичка в по тъмни и нетипични за мен цветове. Идеята се роди  след като видях красивите макове на тъмен фон от  блокчето на Bo Bunny-Serenade. Тези макове така ми се набиха в съзнанието,че даже и ги сънувах :))) До тук добре имах заформена идея, подходяща хартия, намерих и подходяща картинка, която се постарах да оцветя прилично, но макове за декорация  уви липсваха.  Наложи се да си ги измайсторя сама и много се надявам червените цветя да ви приличат на макове:)))  Лично на мен ми се струват сполучливи като за първи опит и смятам да си направя още за някой следващ проект. Като цяло се постарах да спазя рецептата на Кали -използвах 2 вида дизайнерска хартия от блокчето на BoBunny, оцветена картинка, елементите за декорация са-цветя, дантела, панделка, която остана малко под прикритие, но все пак  лекичко се забелязва в ляво, перлички и висулка с перудка, няколко завъртулки от бирен картон и едно копченце скрито в мака на следващата страничка. Надявам се резултата от този мой експеримент да ви допадне .
   Ше покажа Феята с маковете при :
 1.Кали и "Червенокоска ви предизвиква"
 2.A Day For Daisies: ADFD April Club Kit & Challenge #67 Your Favorite Tehnique...
 3.CMC #18 Punches and/or DieCuts/ Пънчове или шаблони
 5.Papertake Weekly Challenge-"Bingo"-(blooms, free (image) and lace)


10 коментара:

 1. Ах, Мира....., нямам думи! Резултатът е впечатляващ! Още като видях картичката си казах- "Леле, какви очарователни макове!" Така умело си успяла да подредиш всичко, че картичката изглежда перфектно. Като притежателка на подобна твоя красота, съм убедена, че и тая картичка на живо изглежда като бижу. Поздравления за самопредизвикателството :)

  ОтговорИзтриване
 2. Ох,че хубава! Невероятни цветове(отново) и въпреки,че не са толкова ярки все пак има едно "Мира"-усещане в цялата картичка! Дизайнът е страхотен, и маковете са макове - просто приказка!
  Благодаря ти за цветното участие в моето предизвикателство!
  Прегръдки!
  Кали

  ОтговорИзтриване
 3. Мира, разкошна е. Още като я видях в страничната си лента, с удоволствие си казах - Мира е направила макове- и през глава, ей ме тук. Та, да, мила Мира, цветята ти определено са великолепни макове и нищо друго. А картичката ти е просто прекрасна и като дизайн, и цветове. Голямо браво :)ххх

  ОтговорИзтриване
 4. Много, много красива! Превъзходни цветове и въздействие с тези разкошни макове.

  ОтговорИзтриване
 5. Прекрасна,нежна,магична,приказна,маковоцветна...не знам още колко много мога да изброявам.Слагам си я в личния топ,толкова да ми хареса!Радвам се,че я включи в Card Mania и сподели с нас тази красота!Желая ти успех и те очаквам отново :)

  ОтговорИзтриване
 6. Много е красива. Маковете на хартията наистина са в прекрасни цветове, а тези, които ти си направила , с нищо не им отстъпват по чар.

  ОтговорИзтриване
 7. От мен специално за теб :)
  http://kalinasto.blogspot.com/2013/04/blog-post_16.html

  ОтговорИзтриване
 8. Прекрасна картичка! Цветовете са много красиви, а маковете са се получили страхотно! Браво

  ОтговорИзтриване
 9. Мира, страхотна картичка ! Не мога да й се налюбувам! Радвам се, че я включи при нас в предизвикателството на A Day For Daisies!

  ОтговорИзтриване