сряда, 9 януари 2013 г.

Teen Fairy Pia...


Здравейте, дами!
Първо искам да ви честитя новата 2013 година и да ви пожелая здраве, сбъднати желания, много поводи за усмивки и вдъхновение. Днес ще ви покажа първата ми картичка за тази година. Картинката е на Mo Maning - нежната и сладка фея Pia. Тези дигитални печати много ми допаднаха и в следващите проекти с удоволствие ще продължа да ги използвам. Картинката е оцветена с дистрес маркери и акварелни моливи, а за да изпъкне приложих gloss акцент.


Ето и детайл от оцветената картинка. Тук би трябвало да се вижда напукващото кракле, което използвах като завършващ ефект върху крилата. Дизайнерската хартия е от блокчето на Marianne Design - Christmas Wishes. Добавих дантела за разкош, перли и снежинки, звънчета и брокат, снежен контур за финал. 

Смятам да включа картичката в:(this is my first card for 2013)


Ето и моята любима цветова комбинация:
5 коментара:

 1. lovely card, thanks for joining in with our challenge at TPC
  X Carol

  ОтговорИзтриване
 2. Много нежна и красива картичка! Феята е приказна!

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасна снежна приказка ,и страхотно цветово решение!Благодаря ти,че участва в Card Mania!

  ОтговорИзтриване
 4. Ех, че е сладка! Много ти благодаря, че я показа в предизвикателството на Card Mania! Очакваме те отново и в следващото предизвикателството! Ани

  ОтговорИзтриване
 5. И тази картичка е много красива! Хареса ми дантелата как се съчетава с останалата украса! Поздрави и благодаря за още едно красиво цветно участие в Забавлятелството!

  ОтговорИзтриване