понеделник, 23 април 2012 г.

Картичка по рецепта...

Привет!
Вчера обещах да ви покажа картичката родена от вдъхновението обзело ме през изминалата седмица. Интересното е, че без да искам се получи, така че тя да отговаря на темата на новото Картичкофурииско предизвикателство" Картичка по рецепта". "Продуктите", които забърках в моята картичка  са следните: 1. Бял перлен картон за основа 2. Втори пласт-цветен картон с ембосинг и леко състарен ефект, който постигнах с много фина шкурка ;))) 3. Нежни хартиени цветя, придружени от бледо розови тичинки, бели листенца и завъртулки 4. В тон ефирна бяла панделка с висулка 5. Малко перлички за разкош, доза вдъхновение, щипка емоция и ...воала.....Резултата е картичка за рожден ден, която вече е при своята притежателка. Надявям се моята рецепта да ви хареса. Хубав и слънчев следобед от мен.  Мира

Включвам картичката в:
1. Забавлятелство Шесто - "Бинго" - по линия -Висулка, Цветя, Панделка
или

6 коментара:

 1. Мммм, страхотни съставки си забъркала във едно великолепие от цветове и усещания!

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотни цветове. Много добре се е получило, толкова е нежна! И букета с тези цветчета на точки веднага грабва окото.

  ОтговорИзтриване
 3. What a beautiful card, the flowers are awesome, thanks for joining us at TSTR!

  ОтговорИзтриване
 4. Много нежна и романтична! И чудесно цветно букетче! Като почитател на този картон виждам, че при теб също са се получили ефекти!(На по-фините места може да използваш и пиличка за нокти - по-лесно се контролира от шкурката).Поздрави от мен!

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря за хубавите думи,момичета! Кали,непремено ще послушам съвета ти и при следващата картичка ще опитам с пиличката.Поздрави:)))

  ОтговорИзтриване
 6. Прелестна картичка!
  Благодаря за участието в моето предизивкателство в Картичкофурии.

  ОтговорИзтриване