неделя, 28 септември 2014 г.

Summer memories ...

Здравейте,творящи Феички!

Навън времето  е студено,ветровито, дъждовно и  ни напомня  за предстоящата зима. Напук на лошото време на мен все още ми лятно и слънчево :) Доказателството е тази морска картичка,която измайсторих за една малка рожденничка.



  Тази картинка на Силвиа Зет ми е една от любимите. Малката русалка е приказно нежна и оцветяването ѝ беше истинско удоволствие за мен. За първи път си нарисувах и облачета върху самия фон. Ей така на "прима виста" без да се поупражнявам дори. Получи се доста интересно и различно-ноне за мен :) Използвах така любимите рапанчета ,морски звездички и мидички. Не забравих и мънистата и капчиците,малко хартиени водорасли, марля и ето една изпълнена с настроение лятна картичка.




 Spectrum Noir colors:
skin: FS1,4,8,9 CR3
hair: GB8,9,10 EB 2,5
mermaid: HB1,2,3  PL1,2  TB3,4  LV1,  GT1,2  white gel pen
turtle: LG1,2,3  EB2,3 GB8
rock: EB1,2  GB8 DG2  blender
Background and clouds:  TB1,2,3,4 PL1 blender
white gel pen





Предизвикателства / Challenges :





Displaying ChallengeCOTM.gif

3 коментара:

  1. Разкошна е Мире, толкова сладичка и нежна. Изпипала си всичко до последният детайл :)

    ОтговорИзтриване
  2. Gorgeous card! Is it a birthday card? I couldn't tell; as I don't see an sentiment. I love all the little details. Fabulous!

    Thank you for sharing your wonderful creation with us at The Squirrel and The Fox!! Please join me for a chance to win FREE candy on my blog. Have a fantastic week!! Hugs, Gloria DT

    http://purpleglocreations.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря за тази морска прелест!

    ОтговорИзтриване