понеделник, 27 януари 2014 г.

Пролетна фея.../ Spring Fairy...

Здравейте, Вълшебници!
Понеделник е и е време за предизвикателство в Card Mania,а темата е повече от разкошна Angels and / or Fairies - Ангели и /или Феи.
Спонсор на предизвикателството са невероятните Crafts and Me, които предоставят 3 диги печата от техният магазин на един късметлия.
Редовният ни спонсор Хобисимо е решил да изненада един късметлия с предметна награда- изненада.
Моето вдъхновение за вас е ето този декориран тефтер за...мен.


 Отдавна имах желанието да оцветя някоя от вълшебните феи на Sara Burrier, но все не ми достигаше смелост. Предизвикателството в Card Mania обаче ми даде възможност да преодолея притеснението си и да се впусна смело в оцветяването на Lady of Opal . Истинско удоволствие изпитах от крайният резултат. Тези феи са толкова красиви и детайлни,а оцветяването им води до пристрастяване, гарантирам ви.Определено това няма да е последната оцветена от мен фея.


 Ето и поглед от вътре на преобразения обикновен и скучен на вид тефтер .


 Пожелавам ви една успешна седмица и с нетърпение ще очаквам да видя творенията ви по темата.Не забравяйте да навестите и момичетата от екипа,за да се насладите на красотите които са сътворили. Сега изчезвам да правя торта,че нашият татко днес пораства с още една годинка. Да ми е жив и здрав, все така обичлив,грижовен и търпелив към крафтърските ми експерименти и капризи.

 Предизвикателства / Challenges:


11 коментара:

  1. Прекрасен е, Мира! И дизайн, и оцветяване и всичко. Страхотна работа! :* Да ти е жив и здрав рожденника! Много хубави и щастливи мигове да имате, любовта да е винаги с вас и да се сбъдне всичко, за което си мечтаете! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря,Роси за милите думи и прекрасното пожелание !!!
    Поздрави и прегръдки :)

    ОтговорИзтриване
  3. Браво на теб, Мире! Великолепно си се справила с проекта! Честито и на рожденика - да е жим и здрав, и повече да те глези!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасен албум Мире.Толкова красота и изящество лъха от него.Да ти е жив и здрав рожденника! Да успеете да изживеете всяка една минута потопени в любов и всеотдайност.Да покорите всички свои мечти и желания!Гуш-гуш

    ОтговорИзтриване
  5. Awesome creation love the cover very pretty. Thanks so much for joining us over at Emerald Faeries Challenge Blog, good luck and hope to see you next time
    ~ Denise DT ~

    ОтговорИзтриване
  6. This is gorgeous, I love the image and your coloring! Thanks for joining us at ABC Challenges.

    ОтговорИзтриване
  7. Wow Awesome Project, You did an amazing job. Thanks for joining us at The Emerald Faeries, good luck and hope you will join us again.
    Hugs
    Tracey

    ОтговорИзтриване
  8. This is stunning. Your colouring is superb and the whole thing is just gorgeous

    Thanks for sharing with us

    Lin
    ABC

    ОтговорИзтриване
  9. Ама многоооо ми е хубаво да коментирам родни талантливки! :)) Още веднъж, Мира, прекрасна работа! Благодаря ти, че сподели тази хубавица с нас в The Crazy Challenge! Пожелавам ти късмет! Целувкиии! :)

    ОтговорИзтриване
  10. Great card, well done! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.

    groetjes, Ellen

    ОтговорИзтриване