събота, 4 януари 2014 г.

За много години...

                        Привет, фурии и за много години!!!           
Днес ще ви покажа последната измайсторена картичка за 2013 година. Тя отиде при моето късметче от Коледната размяна-KalySto.  Покрай коледните вълнения и приготовления размяната при нас си стана  направо новогодишна. Надявам се поне мъъъничко да съм успяла да я зарадвам и изненадам. Летвата за мен лично беше висока,тъй като Кали е истински виртуоз и майстор в картичкотворенето. За мен е чест и удоволствие, че я познавам и имам възможността да се уча от нея. Снимките разбира се са направени от Кали за което още веднъж сърдечно ѝ благодаря. Аз като една разсеяна фурия щракнах няколко в бързината преди срещата ни,но уви не ми се видяха достатъчно подходящи.  Е стига съм дърдорила, ето и самата картичка:





  Пожелавам  на всички ни една  здрава,щастлива,мирна и успешна 2014 година!!!
Нека вдъхновението не ни напуска,а свободното време да е достатъчно ,за да осъществим всички замислени и мечтани проекти.

Предизвикателства / Challenges :

5 коментара:

  1. Страхотна е и е на видмо място сред коледната ми украса! И аз се рдавам да си обеняме опит и се надявам през новата година да имаме още по-често поводи да се виждаме и побърборим :)

    ОтговорИзтриване
  2. Gorgeous card! I love the traditional christmas colours and lay out. Your colouring looks awesome! Thanks for joining us at ABC Challenges and good luck!
    Hugs
    Natalie

    ОтговорИзтриване
  3. Fabulous card, love the image. Thank you for joining us at Allsorts this week x

    ОтговорИзтриване
  4. Gorgeous card. Great layout with a pretty coloured image. Thanks for playing along at ABC Challenges.

    Nikki

    ОтговорИзтриване