понеделник, 23 април 2012 г.

Моята награда...





Здравейте!
Изминалата седмица бе много приятна и изпълнена с много емоции и изненади за мен, които искам да споделя с вас. Най-напред започвам с наградата "Млада надежда", която получих за участието си в предизвикателството на Кали (KalySto) „Подарете ми букет“. Още по-щастлива съм обаче, че тя ми бе връчена лично от Кали с която освен съгражданки се оказахме и почти съседки. Срещата ни беше приятна и вълнуваща за мен, защото се запознах с една невероятна жена, чиито картички и стил страшно харесвам. Към наградата получих и една от нейните разкошни картички със страхотно послание.
За прекрасното ми настроение през този ден допринесе и новината, че съм “Кралица на късмета “ в  Хоби предизвикателство №10„Крафт“, така че можете да си представите еуфорията ми. Повлияна от всички тези емоции и приятни чувства и връхлетяна от творческо вдъхновение сътворих една картичка ,която ще ви представя в моята следваща публикация. Сега ви желая лека и спокойна вечер и моля да ме извините, че бях толкова многословна, но явно и музата ми беше в настроение. До скоро ;)))
                                                                                                        Мира

2 коментара:

  1. Честити ти наградки! С много творческо вдъхновение и творчески хъс да си ползваш наградата от Кали!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря,Тони!Определено ще си ползвам с удоволствие наградката,пък и ще ми служи като стимул за следващи,надявам се;)))

    ОтговорИзтриване